Fietsreparatie of promotieservice op evenementen

Mobiele werkplaats voor evenementen of promotieservice

Wij kunnen uw toertocht of fietsevenement nog meer uitstraling geven door onderweg onze mobiele reparatieservice aan te bieden. Indien de deelnemers van u evenement een probleem aan de fiets hebben kan men bij ons terecht voor technische ondersteuning. Wij kunnen de meest voorkomende problemen ter plaatse verhelpen zoals onder meer ketting, kabelbreuken, gebroken boutjes, lekke banden etc. Ook hebben wij de meest gangbare reserveonderdelen bij ons, in onze mobiele werkplaats.Wij zijn dus volledig ingericht inclusief materialen en expertise.

Door onze service aan te bieden aan u deelnemers voegt u een extra service toe die ze zeker weten te waarderen!

Hoe werkt het

U organiseert een toertocht voor MTB of Racefiets. Wij richten in overleg met u, op een rustplaats of stop onze mobiele werkplaats in. Hier verhelpen wij alle voorkomende problemen aan het materiaal van de deelnemers zodat ze hun weg kunnen voortzetten. Tevens verzorgen wij de promotie van Materialen of diensten die u onder de aandacht wil brengen.

Kosten

U spreekt met ons een bedrag af waarvoor wij u evenement bezoeken. Tijd en locatie zijn hierbij prijsbepalend. De gebruikers van onze service betalen niet voor onze werktijd, maar alleen voor de eventueel gebruikte materialen.

Voor boekingen of meer info kunt u contact opnemen via e-mail of telefoon.

Fotogalerij