MTB-weekend arrangement

Ben je op zoek naar een leuk fietsweekend en is Mountainbiken jou sport ? Dan kunnen wij je in samenwerking met fiets Hotel Le Baroudeur, gelegen aan de rand van Valkenburg, een leuk en uitdagend Mountainbike arrangement aanbieden. Onze arrangementen kunnen geheel naar wens ingevuld worden. Wij maken voor iedereen een programma op maat.

Wil je een of twee dagen met ons gaan mountainbiken of een dag wat anders gaan doen, zoals wandelen, shoppen in Maastricht of Valkenburg verkennen, het kan allemaal. In Hotel Le Baroudeur kunnen wij je diverse types hotelkamers aanbieden. Aan jou de keuze. Prijzen vanaf € 59,50 op basis van 2 personen inclusief een Power ontbijt.

Een arrangement zou als volgt uit kunnen zien;

  • Aankomst in het hotel op vrijdagmiddag /avond of eventueel zaterdagmorgen
  • Een of twee overnachtingen in Hotel Le Baroudeur
  • Kamer naar keuze, alleen ontbijt of half pension.
  • Zaterdag een mooie mountainbike tocht maken door het Heuvelland onder leiding van onze gids(en)
  • Zondag op een ander deel van het Heuvelland verkennen onder leiding van onze gids(en)
  • Heb je geen fiets, dan kan deze ter plaatse gehuurd worden inclusief helm. Prijsindicatie: € 27,50 per dag.
Hote Le Barodeur

Zoals gezegd maken wij je een volledig programma op maat. Zowel voor je overnachtingen als ook het fietsgedeelte. Indien je van onze gidsservice gebruik maakt dan nemen wij per 5 deelnemers een gids mee. Prijsindicatie: €75,00 per gids /dag.

Wij zijn nooit tijdgebonden. Vindt je het leuk dan gaan we nog even door. Uiteraard kan er onderweg halt gehouden worden voor een hapje en drankje. We rijden geen vaste routes maar passen ons aan, aan de deelnemers. Het moet gewoon voor iedereen leuk blijven is ons motto.

Onze gidsen zijn locals met vele jaren MTB ervaring en zij kennen de omgeving op hun duimpje. Voor grotere groepen hanteren wij speciale prijzen. Ben je niet op zoek naar een Hotelarrangement maar wil je wel een tocht door het Limburgse Heuvelland maken onder leiding van een ervaren MTB gids dan is Hotel Le Baroudeur een mooi startpunt.

Wij kunnen je een startarrangement aanbieden wat inhoudt ;

Aankomst bij Hotel Le Baroudeur, parking voor je auto, koffie met lekkere Limburgse vla voor de start, omkleedruimte en opslag van je bagage en bij  terugkomst lekker douchen en een lekkere verse pasta om de koolhydraten weer aan te vullen voor €21,50. Dit is exclusief gids of fietshuur kosten.

Aarzel niet en stel gerust je vragen aan ons!  HIER kun je ons direct bereiken of vul het CONTACTFORMULIER op deze website in.

Website van Hotel Le Baroudeur